Klik på linket nedenfor for at finde folderen angående børneklubben i Tune
TUNE BØRNEKLUB FOLDER - læs her

Børneklubben ved Tune kirke er mandagens alternativ til SFO og andre pasningsordnigner.
Børnene er mellem 6 og 10 år. De hentes af Jesper i SFO’en kl 14.30 og sammen går man op i menighedscenteret. Hvor der fortælles og arbejdes med bibelhistorie, leges og synges.
Børnene vil opleve ro, sammenhold og opmærksomhed.

Mellem 16.30 og 17 hentes børnene af deres forældre.

Børneklubbens arbejde
Børneklubben i Tune kirke arbejder på Folkekirkens trosgrundlag og er uafhængig af de mange forskellige kirkelige retninger. Det er klubbens mål og arbejdsopgave at styrke den almindelige dåbsoplæring, som finder sted i hjemmet og i øvrigt at synliggøre over for børnene, at det at være engageret i Folkekirkens arbejde ikke behøver at være kedeligt, men at børnene gennem aktiv deltagelse i gudstjenesten og i børneklubbens arbejde, oplever kirke og forkyndelse som imødekommende og interessant.

Tilmelding og kontakt
Tilmelding er nødvendig, og sker på enten mail eller på telefon til Jesper. Ved tilmelding aftales det om jeres barn skal hentes på SFO'en eller selv kommer hen i menighedscenteret.
Husk at give personalet i SFO'en besked på at jeres barn hentes af Jesper.

Kontakt sker til Jesper Lorentzen, Tune menighedscenter, Tune center, 4030 Tune på telefon  4613 9847 eller mobil 2370 0608 eller på mail jesper@snoldelevtune.dk