Ny udstilling i Tune Menighedscenter

Udgivet man d. 1. aug 2022, kl. 08:36

Mandag den 1. august kl. 10 åbner en ny udstilling i Tune Menighedscenters sal.

Tune Kirke er glade for igen at kunne fremvise smukke billeder i salen. Denne gang er udstillingen med billeder af Marianne Olsen Lange, som flere måske kender fra Tune skole.

Marianne Olsen Lange er uddannet lærer med billedkunst som det ene af sine linjefag. Siden 2008 har hun brugt min fritid på at male og dygtiggøre sig gennem forskellige kurser og sparring hos andre billedkunstnere. Naturen med dens former og farver, linjer og forløb er der, hun henter sin største inspiration.

Hun maler med akryl og anvender også andre elementer som silkepapir, tusch, malet papir mm. Senest har hun arbejdet mere med collage og mixed media på papir, hvor leg og eksperimenterende tilgang til billederne har fået mere plads.

Mariannes billeder vil være udstillet til og med 30. september og kan ses når kirkekontoret har åbent mandag, tirsdag og torsdag fra 10 – 13, eller når du deltager i arrangementer der holdes i salen.

Da ikke alle har mulighed for at se udstillingen i hverdagene, vil der være søndagsåbent 28. august kl. 12 – 14, eller der kan arrangeres åbent efter aftale med kirkekontoret.

Alle er velkomne til at se udstillingen og det er helt gratis.