Kom og syng i Tune Kirkes Ungdomskor

Udgivet tor d. 1. sep 2022, kl. 08:52

Er du mellem 11 og 20 år og kan du lide at synge? Og har du lyst til at tjene dine egne penge? Så kom og få gratis sangundervisning hver onsdag kl. 16-18 i Tune Menighedscenter. Vi synger til gudstjeneste ca. hver anden søndag, hvor lønnen er ca. kr. 100 hver gang du synger i kirken. Det er en fordel at du kan synge rent, men ikke et krav.

Du lærer at forstå rytmer og noder, og vi synger salmer og forskellige værker, som vi opfører til gudstjenester og koncerter. Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor vi har det sjovt mens vi synger.

Kom glad og tag din ven eller veninde med!

Korundervisningen varetages af organist Terese Sylvester Roien.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Terese på tlf. 30 22 15 40 eller skrive på terro@km.dk . Du kan også tilmelde dig her: https://forms.churchdesk.com/f...

Vi ses ?