Julekonkurrence

Udgivet fre d. 20. nov 2020, kl. 00:00

Nu begynder adventstiden snart, og i Tune Kirke fejrer vi det med en konkurrence for børn, voksne og kreative sjæle.

Deltag med et kreativt bud på en julekrybbe, og vind et flot krybbespil fra Anne Beate Design.

Du deltager ved.

At lave dit eget krybbespil, som består af mindst 7 figurer.

Indlevere krybbespillet til udstilling i menighedscentret inden d. 6/12.

Du bestemmer selv hvilke materialer du vil bruge. Du kan arbejde med alt fra træ, garn, pap, ler, stof, jern, plast, genbrugsmaterialer… ja kun fantasien sætter grænser.

Krybbespillene kan indleveres til kirkekontoret i åbningstiden, og vil blive udstillet i montrerne i menighedscentrets foyer fra d. 7. december til 10. januar Her efter kan man hente sit eget krybbespil igen.

Præmien bliver udtrukket tilfældigt mellem alle de deltagende julesøndag d. 27. december i forbindelse med gudstjenesten og julehyggen i Tune Menighedscenter. Vi glæder os til at se jeres kreative bud.

Hold øje med Tune Kirkes indstik i tuneposten, hvor der i næste nummer, vil være billeder af nogle af de indleverede krybbespil.