Tilmeld dig Alpha kursus

Udgivet tor d. 13. jan 2022, kl. 09:55

Udforsk livets store spørgsmål over et måltid mad torsdag den 10. marts kl. 18.30-21.00 i Tune Menighedscenter.

Har du lyst til at tale med andre om den kristne tro og livets mening? Så er der mulighed for det, når Tune Kirke fra den 10. marts og 12 uger frem inviterer til Alpha-kursus kl. 18.30-21.00.

Vi synes, at tiden er inde til at skabe rum for en samtale om tro, liv og mening. Med materialet fra Alpha har vi et udgangspunkt for at tale med hinanden om livets store spørgsmål. Det er et materiale, som man også kan stille kritiske spørgsmål til. Det vigtigste er, at vi sammen skaber et tillidsfuldt rum, hvor du kan dele lige præcis dine tanker. Du er ikke forpligtet til at sige noget, og der er ikke noget, du ikke kan sige.

Sammen med Mette Heisel og Margrethe Johansen er Ida Schaumburg-Müller vært ved Alpha-kurset. Aftenen begynder med at spise sammen, så hører vi et oplæg, og derefter reflekterer vi over det, vi har hørt, i mindre gruppe.

Vi håber, at mange Tune-borgere er nysgerrige efter at lære mere om kristendommen og har lyst til at udforske livets store spørgsmål over et måltid mad.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Ida Schaumburg-Müller på tlf. 5185 0532 eller idasc@km.dk

du kan tilmelde dig her: https://forms.churchdesk.com/f...