Hede/Ankjær Kvartet Julekoncert

Lørdag d. 17. december 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Tune Kirke, Nørregade 2, 4030 Tune

Lørdag d. 17. december kl. 16.00 i Tune Kirke

Hede / Ankjær består af to sangerinder, en cellist og en pianist. De fire har spillet sammen i mange år, og deres repertoire består bl.a. af Disneys filmmusik, danske julekalender-hits, giro 413-klassikere og amerikanske Christmas Carols.

De to forsangere, Eva og Maria, er tvillingesøstre, og har sunget i DR’s Pigekor. Herfra udviklede det sig fra kormusik til det mere solistiske. De er begge kirkesangere, men synger også i bands. De to sangerinder har en klang og et udtryk, der klæder hinanden godt.

Cellisten Therese lægger en dyb og klangfuld bund i gruppens arrangementer og spiller også smukke soloer. Therese spiller desuden i forskellige andre instrumentale, klassiske sammenhænge.

Det er kvartettens dygtige pianist, Jesper, der står for mange af arrangementerne, hvilket betyder, at gruppen har sit helt eget udtryk både vokalt og musisk. Jesper har spillet jazz i mange år og har spillet sammen med mange kendte jazzmusikere i Danmark.

Der er julestemnings-garanti efter en koncert med Hede / Ankjær Kvartet.